Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus

Autor: Alexandru Nanu Postat la 23 aprilie 2024 27 afişări

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus, în urma şedinţei comitetului de Avizare din 19.04.2024, conform celui mai recent comunicat de pe site-ul instituţiei.

Pentru Programul Rabla Clasic, au fost publicate 177 dosare acceptate pentru 500 autovehicule şi 143 motociclete în valoare de 9.175.500 lei.

În cadrul Programului Rabla Plus, au fost publicate 413 dosare acceptate pentru 2.532 autovehicule în valoare de 102.560.000 lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.