Acesta este unul dintre cele mai detestate clipuri din istoria YouTube - VIDEO

Postat la 12 mai 2016 622 afişări

Acesta este unul dintre cele mai detestate clipuri din istoria YouTube - VIDEO

 Trailerul jocului Call of Duty: Infinite Warfare nu le-a placut deloc fanilor.

Jocul Call of Duty: Infinite Warfare a inregistrat un record nedorit - a primit 1.5 milioane de dislike-uri pe YouTube in doar 8 zile de la lansare! Motivul? Jocul se indeparteaza de stilul care l-a consacrat, actiunea avand loc intr-un viitor sci-fi.

In total, peste 15 milioane de oameni au vazut clipul insa numarul persoanelor care au reactionat negativ este de 10 ori mai mare decat al celor care l-au apreciat.

BBC scrie ca cele 1.5 milioane de dislike-uri il fac cel mai detestat trailer sau clip promotional din istoria site-ului si cel mai prost primit clip cu jocuri. Luand insa per total tot continutul de pe YouTube, trailerul Call of Duty este in continuare in spatele melodiei Baby a lui Justin Bieber, 6.1 milioane disklike-uri, si melodia Friday a lui Rebecca Black, 2 milioane de dislike-uri.

Citit mai multe pe www.yoda.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/acesta-este-unul-dintre-cele-mai-detestate-clipuri-din-istoria-youtube-video-15314109
15314109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.