A câştigat 10 milioane de lire la loto, iar acum lucrează într-o fabrică de biscuiţi si doarme în pădure

Postat la 21 octombrie 2015 20348 afişări

A câştigat 10 milioane de lire la loto, iar acum lucrează într-o fabrică de biscuiţi si doarme în pădure

În 2002, Michael Carroll a câştigat nu mai puţin de 10 milioane de lire sterline, dar acum nu mai are niciun ban şi lucrează într-o fabrică de biscuiţi pentru un salariu de 200 de lire pe săptămână, scrie Daily Mail.

 

Imediat după câştigarea premiului cel mare al loteriei, Carroll a împărţit 4 milioane prietenilor şi familiei, şi-a cumpărat o vila în Swaffham, Norfolk, în curtea căreia şi-a construit un circuit pe care organiza curse. Iar de-a lungul anilor a risipit milioane pe alcool, droguri, pariuri şi femei, mărturiseste el.

 

 În 2004 a petrecut cinci luni în închisoare pentru că şi-a terorizat vecinii, iar în 2006 a fost închis din nou timp de nouă luni deoarece nu a vrut să se supună unui test antidrog. 

 

În 2010 s-a declarat falimentar şi a început să-şi caute de lucru. La un moment dat, Michael Carroll deveniste atât de sărac încât a fost nevoit să doarmă cu cortul în pădure."A trebuit să dorm în pădure timp de o săptămână pentru că nu aveam unde să stau şi n-aveam jobi. Atunci mi-am dat seama că trebuie să-mi pun viaţa în ordine" îşi aduce aminte Carroll.

 

Michael Carroll recunoaşte că era un puştan de 19 ani care a luat-o razna cu atât de mulţi bani pe mână."Am 30 de ani şi e timpul să mă maturizez şi îmi place munca", mărturiseşte el.

 

Acesta încă joacă la loto şi dacă ar câştiga din nou spune că ar ajuta copii care au probleme cu drogurile şi ar emigra în Australia. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
loto,
castigare,
premiu,
curse,
alcool,
droguri
/actualitate/a-castigat-10-milioane-de-lire-la-loto-iar-acum-lucreaza-intr-o-fabrica-de-biscuiti-si-doarme-in-padure-14856784
14856784
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.