6 produse uluitoare create de mii de oameni de pe internet (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Barbulescu Postat la 27 februarie 2013 44 afişări

Era internetului a însemnat, printre altele, o revoluţie în producţie. Vocea consumatorului a început să fie auzită, iar opinia lui este acum tot mai adesea luată în calcul cu privire la forma finală a produsului.

Pe vremuri, consumatorii nu aveau aproape nicio putere cu privire la produsele care ajungeau pe piaţă, fiind forţaţi să se mulţumească oricum ar fi fost acestea. Producătorii nu aveau posibilitatea să intrebe viitorii cumpărători ce vor de la un anume produs şi care ar fi opinia lor cu privire la design sau funcţionalitate, scrie BusinessInsider.

Internetul a schimbat radical această situaţie, pentru că le-a dat consumatorilor ocazia să se exprime, iar producătorilor le-a oferit acces la nenumărate idei şi opinii despre forma finală a produsului pe care vor să-l lanseze.

Aşa se face că astăzi nenumărate produse existente pe piaţă au la bază idei tocmai din partea celor care ajung să le cumpere, ca urmare a sondajelor sau focus group-urilor efectuate de companii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
design,
produse,
produs

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/6-produse-uluitoare-create-de-mii-de-oameni-de-pe-internet-galerie-foto-10609307
10609307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.