6 lucruri pe care nimeni nu ţi le spune când iei un bilet de avion, dar pe care trebuie să le ştii obligatoriu

Autor: Liviu Mihai Postat la 28 aprilie 2016 11522 afişări

6 lucruri pe care nimeni nu ţi le spune când iei un bilet de avion, dar pe care trebuie să le ştii obligatoriu

De câte ori v-aţi uitat cu atenţie la ceea ce scrie în “termeni şi condiţii” atunci când aţi cumpărat un bilet de avion? Aceste condiţii nu sunt bilateral avantajoase, iar lipsa de interes a pasagerilor pentru aceste aspecte este speculată din plin de către transportatorii aerieni, notează The Independent. “Ochiul orb” al pasagerilor, care nu se interesează în legătură cu termenii şi condiţiile de zbor, favorizează în mod clar companiile, a declarat un client pentru The Independent.

“Nu ai practic niciun drept. În cazul în care companiile vă pot pune beţe-n roate, o vor face”, a declarat Joe Brancatelli, fondatorul unui site de turism.

Iată şase aspecte pe care companiile aeriene omit în mod voit să vi le spună atunci când cumpăraţi un bilet de avion

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
secrete,
companii,
avion,
bilet,
orar,
bagaj,
contract
/actualitate/6-lucruri-pe-care-nimeni-nu-ti-le-spune-cand-iei-un-bilet-de-avion-dar-pe-care-trebuie-sa-le-stii-obligatoriu-15275771
15275771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.