18 persoane au folosit de 1 Mai adeverinţe false pentru a ieşi din casă, în Capitală

Postat la 02 mai 2020 151 afişări

18 persoane au folosit de 1 Mai adeverinţe false pentru a ieşi din casă, în Capitală

18 persoane au folosit vineri adeverinţe false pentru a ieşi din casă, în Capitală. Poliţi a întocmit pe numele lor dosare penale.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada Rutieră, au întocmit 18 dosare penale pentru fals şi uz de fals sub semnătură privată.

În urma verificării unor adeverinţe emise de angajator, s-a stabilit că persoanele respective fie aveau contractele de muncă suspendate, fie nu au fost niciodată angajate ale societăţilor respective.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea unităţilor de parchet, urmând a se stabili modul în care persoanele respective au intrat în posesia adeverinţelor. Vă informăm că aceste acţiuni continuă şi încercările de eludare a legii vor fi descoperite. Falsul în declaraţii este infracţiune şi este pedepsit de legea penală”, anunţă Poliţia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
falsificare,
dosare penale,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.