152 de parlamentari au semnat MOŢIUNEA DE CENZURĂ a PNL împotriva GUVERNULUI DĂNCILĂ

Postat la 20 iunie 2018 127 afişări

Un număr de 152 de aleşi au semnat moţiunea de cenzură pentru demiterea Cabinetului Dăncilă, au spus surse politice pentru MEDIAFAX. Unii liberali nu au semnat, senatoarea PNL, Siminica Mirea, declarând pentru MEDIAFAX, că multor colegi li s-a cerut semnătura fără a vedea conţinutul moţiunii.

152 de parlamentari au semnat MOŢIUNEA DE CENZURĂ a PNL împotriva GUVERNULUI DĂNCILĂ

Moţiunea de cenzură intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională", va fi depusă miercuri de PNL după plenul reunit al Parlamentului în care premierul Viorica Dăncilă va prezenta stadiul pregătirilor pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE de către România la începutul anului viitor.

Contactată de MEDIAFAX, senatoarea PNL Siminica Mirea a declarat că principalul motiv pentru care nu a semnat moţiunea de cenzură a fost că au fost cerute semnături înainte ca aleşii liberali să poată consulta textul documentului. În schimb, aceasta a precizat că e sigură în proporţie de 90% că o va vota.

Întrebată dacă există posibilitatea să plece la ALDE sau PSD, senatoarea PNL a spus că încă nu are astfel de planuri.

"Sunt într-adevăr probleme la nivelul organizaţiilor judeţene. În loc să construim, dăm oamenii afară şi nu mai punem alţii în loc. Încă nu voi pleca, dar dacă nu se remediază problemele (...) Dragoste cu sila nu se face", a explicat Mirea, pentru MEDIAFAX, precizând că nu a avut discuţii sau negocieri în această perioadă nici cu ALDE, nicic cu PSD, UDMR sau alte partide din Opoziţie precum USR ori PMP.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.