100 Tineri manageri de top. Victor Dobrescu, Oh Salad

Postat la 18 noiembrie 2023 54 afişări

100 Tineri manageri de top. Victor Dobrescu, Oh Salad

Oh Salad, 38 de ani


Cifră de afaceri (2022): 2 mil. lei

Profit net: 0,315 mil. lei

Număr de angajaţi: 12


Victor Dobrescu este proprietarul brandului Oh Salad, un lanţ de restaurante din Bucureşti ce promovează un stil de viaţă sănătos, care a fost lansat cu şase luni înainte de pandemie. Spune că a început această afacere din dorinţa de a le oferi clienţilor produse de calitate la preţuri accesibile. Crede că cele mai importante calităţi ale sale sunt rezilienţa şi dorinţa de învăţare continuă; este absolvent al programului Executive MBA Româno-Canadian.

O viziune pentru viitor:

„Cred că în organigrama în care intelienţa artificială va lucra cot la cot cu angajaţii umani un lider va trebui să dea dovadă de entuziasm, perseverenţă şi rezilienţă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.