100 Tineri manageri de top. Victor Dima, Tavex România

Postat la 23 noiembrie 2023 31 afişări

100 Tineri manageri de top. Victor Dima, Tavex România

Manager de trezorerie Tavex România, 31 de ani


Cifră de afaceri (2022): 22 mil. euro

Număr de angajaţi: 35


Absolvent de ASE, este în echipa Tavex încă de la început, din 2019. Primul job, de entry level, a fost de casier şi a crescut treptat până în 2020, când a fost promovat în funcţia de manager de trezorerie. În prezent, Victor conduce echipa de la Bucureşti, raportând direct managerului general al Tavex România şi din regiunea Balcanilor. În plan personal, el este pasionat de călătorii şi monede istorice.

O viziune pentru viitor:

„Principalele provocări ale liderului anului 2030 vor fi, probabil, forţa de muncă (resursa umană, mai bine zis) şi integrarea AI în taskurile zilnice. Iar principala calitate a acestuia va fi creativitatea, în condiţiile utilizării din ce în ce mai mari a inteligenţei artificiale. În plus, creativitatea va face diferenţa între angajaţii umani şi roboţi. Simplul fapt să te foloseşti de AI zi de zi la job este în sine o calitate a liderului

anului 2030.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.