100 Tineri manageri de top. Răzvan Ungureanu, Deloitte România

Postat la 16 octombrie 2023 70 afişări

100 Tineri manageri de top. Răzvan Ungureanu, Deloitte România

Partener Audit Deloitte România, 36 de ani


Cifră de afaceri (2022)*: 980 mil. lei

Număr de angajaţi*: 3.500

*pentru toate entităţile Deloitte prezente în România


Imediat după obţinerea licenţei în economie la ASE, în 2008, Răzvan Ungureanu s-a alăturat Deloitte, în rolul de asistent audit. În 15 ani, a trecut prin toate etapele, până la cel mai înalt nivel, de partener (din iunie 2023). A coordonat proiecte complexe de audit pentru companii din sectoare precum energie şi resurse şi produse de consum.

O viziune pentru viitor:

„Adaptabilitatea este o calitate esenţială a unui lider, precum şi modul în care reuşeşte să imprime echipei această abordare. De asemenea, atributele profund umane (empatie, comunicare transparentă şi deschisă etc.) sunt cruciale pentru crearea de relaţii interpersonale în interiorul şi în exteriorul organizaţiei.”

Profilul lui Răzvan Ungureanu a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2023. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.