100 Tineri manageri de top. Răzvan Galavan, Bilka Steel

Postat la 29 octombrie 2023 51 afişări

100 Tineri manageri de top. Răzvan Galavan, Bilka Steel

Purchasing & Development Manager, Bilka Steel, 30 de ani


Cifră de afaceri (2022): 1,15 mld. lei

Profit net (2022): 163 mil. lei

Număr de angajaţi: 550


Cariera lui Răzvan Galavan în Bilka a început în urmă cu cinci ani, atras fiind de evoluţia şi strategia companiei pe termen lung. Primul departament în care a activat este cel de vânzări; a crescut profesional odată cu dezvoltarea companiei şi din februarie 2019 asigură managementul Departamentului de Achiziţii, unde a construit şi dezvoltat strategia de achiziţii a companiei. 

O viziune pentru viitor:

„În 2030 rolul principal al unui lider va fi să navigheze într-un mediu de afaceri în schimbare rapidă şi să conducă organizaţiile spre un viitor sustenabil şi inovator. Chiar dacă tehnologia va evolua şi multe sarcini vor fi preluate de automatizări şi IA, pentru înlocuirea unui lider nu s-a găsit încă tehnologia potrivită. Astfel că liderul anului 2030 trebuie să se adapteze rapid la schimbările tehnologice, să aibă abilităţi tehnologice avansate, să colaboreze eficient şi să gândească critic.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.