100 Tineri manageri de top. Pavel Stan, Simtel Team

Postat la 17 noiembrie 2023 55 afişări

100 Tineri manageri de top. Pavel Stan, Simtel Team

Director of Innovation & Business Development Simtel Team, 25 de ani


Cifră de afaceri (2022): 137,1 mil. lei

Profit net: 12 mil. lei


Pavel Stan lucrează la Simtel Team S.A., societate listata pe AeRo, ca director de inovare şi business development. Anterior, a condus echipa de vânzări, a coordonat rebrandingul companiei şi a organizat evenimente cu toţi angajaţii, intern. În prezent, administrează cele mai mari conturi ale companiei şi proiecte strategice de dezvoltare. A absolvit Drexel University, din Statele Unite, Pennsylvania, promoţia 2016 – BA Entrepreneurship and Innovation şi a făcut şi un schimb de studii în Japonia.

O viziune pentru viitor:

„Inteligenţa artificială are abilitatea să eficientizeze un proces, să repete un proces ce i-a fost predat sau de a dezvolta tooluri din ce în ce mai performante. E uşor să te sperii de progresele recente, dar realitatea e că suntem departe de momentul în care AI poate gândi şi crea singur. Pentru progres, e nevoie de inovaţie, disrupţie şi creativitate. În acest moment, astea sunt calităţi de care sunt capabili doar oamenii extraordinari. Fiecare trebuie să lupte să devină un om extraordinar, folosindu-se de AI ca de un tool în acest parcurs.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.