100 Tineri manageri de top. Oana Stamatin, Colliers

Postat la 24 octombrie 2023 70 afişări

100 Tineri manageri de top. Oana Stamatin, Colliers

ESG Chief Officer în Europa Centrală şi de Est, Colliers, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): 57,3 mil. lei

Profit net: 5,1 mil. lei

Număr de angajaţi: +100


Oana Stamatin, care are o experienţă de 17 ani în consultanţa imobiliară, dintre care 12 ani în sustenabilitatea mediului construit, fiind consultant acreditat LEED, BREEAM si WELL, ocupă la Colliers funcţia de ESG chief officer în Europa Centrală şi de Est (CEE), care include acum Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România şi Slovacia. Din această poziţie, coordonează şi implementează angajamentele Colliers de ESG şi sustenabilitate.

O viziune pentru viitor:

„Rolul meu din 2030 ar trebui să îmbine pasiunile mele - sustenabilitatea, construcţiile şi educaţia -, dar în acelaşi timp să fie acel rol care să-mi permită să las o amprentă în urma mea şi să pot avea grijă de generaţiile viitoare.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.