100 Tineri manageri de top. Norbert Sabou, KLASS WAGEN – RENT A CAR

Postat la 17 noiembrie 2023 78 afişări

100 Tineri manageri de top. Norbert Sabou, KLASS WAGEN – RENT A CAR

CEO KLASS WAGEN – RENT A CAR, 38 de ani


Cifră de afaceri (2022): 29,2 mil. euro

Profit net: 7,3 mil. euro


Norbert Sabou a studiat şi a fost licenţiat în economia comerţului şi a serviciilor. Şi-a început cariera în domeniul financiar, fiind agent de servicii şi investiţii financiare în primii doi ani. În anul 2009 a schimbat cu totul domeniul de activitate, intrând în domeniul serviciilor şi a devenit membru fondator alături de ceilalţi colegi odată cu înfiinţarea companiei Klass Wagen, care între timp a devenit o companie multinaţională în servicii de închirieri auto, prezentă în România, Ungaria, Portugalia şi Spania.

O viziune pentru viitor:

„Avansul tehnologiei va genera foarte multe oportunităţi la care în acest moment nici nu ne putem gândi. Istoria ne-a arătat că, odată cu evoluţia tehnologiei, unele industrii au cunoscut schimbări radicale, altele chiar au dispărut. Eu cred în primul rând că vom creşte foarte mult în eficienţă. Nu vom mai pierde timp cu activităţi care în acest moment ne consumă mult timp. Câştigând timp cu toţii, vom putea investi această resursă importantă în alte activităţi.”  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.