100 Tineri manageri de top. Monica Danci, Avon Cosmetics România

Postat la 23 noiembrie 2023 58 afişări

100 Tineri manageri de top. Monica Danci, Avon Cosmetics România

Integration field activation lead România şi Moldova Avon Cosmetics România, 40 de ani


Cifră de afaceri (2022): >334 mil. lei

Profit net: >10,7 mil. lei

Număr de angajaţi: 217


Monica Danci s-a alăturat echipei Avon pe 2 februarie 2022, în rolul de integrated field activation lead. Din acest rol, împreună cu echipa, ea contribuie la atingerea rezultatelor de business în România şi Moldova. Ea coordonează strategia de field activation şi aliniază planurile de short/long-term incentives la strategia generală de activare, supervizând implementarea ei. În ultimii aproape 14 ani, a lucrat pentru companii precum Bosch, Philips şi Bachmann.

O viziune pentru viitor:

„Sunt o iubitoare de oameni, am o puternică nevoie de conectare cu aceştia, aşa că voi alege mereu provocări care să-mi hrănească felul în care am nevoie să funcţionez. Cât despre provocarea cu care se vor confrunta liderii anului 2030, cred că va fi să lucreze îndeajuns cu ei înşişi astfel încât să rămână flexibili şi mereu pregătiţi de upgrade.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.