100 Tineri manageri de top. Marius Gabriel Enea Amuntencei, Euro Evi

Postat la 14 noiembrie 2023 60 afişări

100 Tineri manageri de top. Marius Gabriel Enea Amuntencei, Euro Evi

Administrator Euro Evi, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): 7,8 mil. lei

Număr de angajaţi: 125


Marius Gabriel Enea Amuntencei a preluat Euro Evi în 2003, de la socrul său. Antreprenorul a pus la punct un plan de investiţii, reflectat şi în creşterile de 50% din ultimii ani. Astăzi coordonează proiecte în mai multe regiuni din ţară şi în Bucureşti.

O viziune pentru viitor:

„Într-o lume tot mai globalizată, liderii vor fi implicaţi în managementul unor echipe diverse, formate din angajaţi cu backgrounduri culturale şi experienţe diferite. Vor trebui să dezvolte abilităţi de leadership intercultural şi să promoveze un mediu de lucru incluziv şi echitabil pentru toţi membrii echipei. Vor înţelege importanţa învăţării continue şi vor investi în dezvoltarea competenţelor proprii şi ale echipei. Mai mult, în era inteligenţei artificiale şi a preocupărilor etice, liderii vor prioritiza securitatea datelor, confidenţialitatea şi utilizarea responsabilă a tehnologiei, având în vedere impactul asupra angajaţilor, clienţilor şi comunităţii.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.