100 Tineri manageri de top. Liviu Arsene, CrowdStrike

Postat la 18 noiembrie 2023 16 afişări

100 Tineri manageri de top. Liviu Arsene, CrowdStrike

Director Threat Research and Reporting CrowdStrike, 37 de ani


Cifră de afaceri*: + 47,4 mil. lei

Profit net: 1,76 mil. lei

Număr de angajaţi*: 118


Liviu Arsene o experienţă de peste 15 ani în IT, iar de mai bine de un deceniu a ocupat diverse roluri în industria de cybersecurity. Din 2021 este director threat research and reporting în cadrul companiei americane de cybersecurity CrowdStrike. Liviu lucrează cu echipele de cercetare şi dezvoltare pentru a identifica şi evalua noile metode de atac şi tactici utilizate de atacatori, folosind inteligenţa artificială şi tehnologiile de ultimă generaţie.

O viziune pentru viitor:

„Comunicarea este şi va rămâne o abilitate esenţială. Trebuie să ştii cum să comunici eficient atât cu oamenii, cât şi cu sistemele de inteligenţă artificială, şi oricine a utilizat ChatGPT ştie cât de important este să comunici corect cu sistemul de AI atunci când îi ceri ceva. Aceeaşi situaţie se întâmplă şi cu un angajat: dacă nu înţelege sarcina trasată de lider, rezultatele nu pot conduce la performanţă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.