100 Tineri manageri de top. Ionuţ Bindea, Roca Industry Holdingrock1

Postat la 23 octombrie 2023 42 afişări

100 Tineri manageri de top. Ionuţ Bindea, Roca Industry Holdingrock1

CEO Roca Industry Holdingrock1, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): + 366 mil. lei

Profit net: 9 mil. lei

Număr de angajaţi: 734


Cu o experienţă de peste 12 ani în valorificarea potenţialului companiilor şi tranzacţii pe piaţa de capital, Ionuţ Bindea a preluat poziţia de CEO al ROCA Industry în 2021, contribuind la înfiinţarea primului holding în domeniul materialelor de construcţii, listarea sa pe piaţa AeRO a BVB şi transferul pe piaţa principală, obiectivul anului 2023. Înainte, s-a remarcat în poziţia de investment manager în echipa ROCA Investments.

O viziune pentru viitor:

„Bazat pe parcursul de până acum, cred că în 2030 rolul meu va fi unul consolidat în direcţia dezvoltării sustenabile de businessuri româneşti, cu focus pe pieţele de capital, pentru a atinge astfel obiective de lider naţional şi mai departe regional. Am pornit asumat la drum, ştiind că este unul de durată, care deschide noi perspective în mediul de afaceri.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
100 Tineri manageri de top,
Ionuţ Bindea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.