100 Tineri manageri de top. Gabriel Zgunea, Corporate Intelligence Agency

Postat la 24 noiembrie 2023 79 afişări

100 Tineri manageri de top. Gabriel Zgunea, Corporate Intelligence Agency

CEO Corporate Intelligence Agenc, 40 de ani


Cifră de afaceri (2022): 906.517 euro

Profit net: 475.395 de euro

Număr de angajaţi: 8


Gabriel Zgunea are peste 9 ani de experienţă în companii de risk management şi intelligence de top şi a coordonat cu succes mii de proiecte pentru corporaţii şi fonduri de investiţii. Absolvent de studii juridice şi economice, a dublat aproape anual cifra de afaceri, având o abordare strategică. Este dedicat dezvoltării profesionale, promovând bunele practici în domeniu şi contribuind constant la dezvoltarea industriei din care face parte.

O viziune pentru viitor:

„Provocarea principală a managerului va fi să îmbine necesitatea de performanţă cu necesitatea de work-life balance a factorului uman şi gradul ridicat de reglementare din toate domeniile de business, ce va genera presiune suplimentară pentru atingerea obiectivelor de performanţă şi adaptarea la noile cerinţe de piaţă.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.