100 Tineri manageri de top. Cosmin Dărăban, Gomag

Postat la 17 noiembrie 2023 32 afişări

100 Tineri manageri de top. Cosmin Dărăban, Gomag

CEO & Co-founder Gomag, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): >9,6 mil. lei

Profit net: 683.827 lei

Număr de angajaţi: 40


Cosmin Dărăban are peste 20 de ani de experienţă în marketing şi eCommerce. Printre proiectele lui se numără platforma Gomag, board game-ul GoFunnel, podcastul Doza de eCommerce, hubul de educare Academia de eCommerce şi cartea eCommerce no Bull$#!t.

O viziune pentru viitor:

„Cred că viziunea şi discernământul liderului viitorului vor face diferenţa dintre afacerile ce cresc şi pot scala în mod real, nu doar supravieţuiesc – având în vedere că supravieţuirea ţine de operaţional, iar AI-ul începe să preia deja o parte din aceste sarcini. Liderii vor avea nevoie de antrenament pentru a prioritiza corect, pentru a găsi scânteile de autenticitate în comunicare, creaţie şi execuţie, şi a le valorifica, astfel încât să ofere echipei, clienţilor, stakeholderilor diferenţiatorii de care au nevoie – nu doar punctele de paritate pe care tehnologia şi AI-ul le vor oferi tuturor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.