100 Tineri manageri de top. Bogdan Balazs, Eviden

Postat la 18 noiembrie 2023 41 afişări

100 Tineri manageri de top. Bogdan Balazs, Eviden

Head of Cybersecurity Products GDC Romania & Global Deputy CTO Cybersecurity Products Eviden, 26 de ani


Cifră de afaceri (2022): + 701,8 mil. lei

Profit net: 87,9 LEI

Număr de angajaţi: 3.654


În calitate de head of cybersecurity products GDC Romania şi global deputy CTO, Bogdan Balazs este responsabil pentru definirea strategiei globale în cadrul departamentului Cybersecurity Products - Eviden, o zonă cu un buget dedicat de mai multe milioane de euro anual pentru activităţile de R&D, reprezentând totodată un segment relevant din cota de încasări realizate anul trecut de către Atos la nivel global.

O viziune pentru viitor:

„Un lider va trebui întotdeauna să pornească de la un set de principii sănătoase pe care să le propage ulterior în organizaţie, precum: mentalitate deschisă, cultură bazată pe feedback, interes faţă de nevoile colegilor şi acceptarea provocărilor noi ca un pas esenţial în dezvoltarea personală şi profesională.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.