LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

100 Tineri manageri de top. Andra Asaftei, STADA Romania

Postat la 17 octombrie 2023 45 afişări

100 Tineri manageri de top. Andra Asaftei, STADA Romania

CFO STADA Romania, 37 de ani


Cifră de afaceri (2022): 206,8 mil. lei

Număr de angajaţi: 203


Absolventă a Facultăţii de Management Financiar din cadrul ASE Bucureşti, deţine un EMBA obţinut la ASEBUSS - Kennesaw State University. Are o experienţă de 12 ani în management financiar şi management de proiect şi 14 ani în domeniul farmaceutic. În cadrul STADA România ocupă din 2021 poziţia de head of finance & operations, coordonând atât departamentul financiar cât şi operaţiunile de supply chain şi o echipă de 25 de oameni.

O viziune pentru viitor:

„Pe măsură ce tot mai multe activităţi la locul de muncă devin automatizate, abilităţile precum inteligenţa emoţională, în principal empatia, modestia şi integritatea vor deveni mai importante pentru angajaţii umani. Şi dacă ne aşteptăm ca locurile de muncă din viitor să acorde prioritate acestor abilităţi umane, este de înţeles că liderii trebuie să modeleze ei înşişi aceste comportamente. De asemenea, liderii trebuie să îmbrăţişeze natural agilitatea şi antreprenoriatul în business, o altă calitate care nu poate fi înlocuită de IA, dar şi viziunea şi autenticitatea, pentru a crea încredere partenerilor: clienţi, angajaţi şi alţi stakeholderi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.