100 Tineri manageri de top. Alexandra Maier, ING Bank

Postat la 16 octombrie 2023 83 afişări

100 Tineri manageri de top. Alexandra Maier, ING Bank

Sustainability Manager ING Bank, 33 de ani


Valoare active (2022): 63,07 mld. Lei

Număr de angajaţi (FTE): 2.424


Alexandra Maier a preluat rolul curent în noiembrie 2021, după mai bine de 10 ani de experienţă în organizaţii nonguvernamentale, comunicare şi CSR. În prezent, conduce CoE Sustainability, o echipă responsabilă atât de implicarea socială a băncii ING, cât şi de cerinţele necesare de business pentru construcţia Băncii Sustenabilităţii.

O viziune pentru viitor:

„Să privesc cu optimism schimbarea - e tema pe care îmi doresc să o duc cu mine în viitor, alături de eficienţă şi sens. Poate părea că ultimii ani, prin crizele multiple, ne-am pregătit atât de bine. Suntem mai rapizi, mai eficienţi, ştim să detectăm ce contează cu adevărat pentru noi. Însă cu o criză climatică ce nu mai lasă loc de prea multe dezbateri şi avansul tehnologiilor AI, cred că vom avea nevoie mai mult ca oricând de sens care să ne ghideze spre claritatea necesară. Şi de optimism, ca să vedem mai degrabă oportunităţile şi algoritmul pentru o viaţa trăită bine, într-un mediu sănătos. Pentru cât mai mulţi.”

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.