100 Cei mai admiraţi CEO din România - 093. Aneta Bogdan, Cofondatoare, Brandient

Postat la 22 aprilie 2024 33 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 093. Aneta Bogdan, Cofondatoare, Brandient

În urmă cu 21 de ani, a fondat agenţia specializată în consultanţă şi design de brand Brandient, după ce activase în zona de marketing şi comunicare vreme de zece ani. Alegând antreprenoriatul nu avea, după cum spune pe profilul său de LinkedIn, o plasă de salvare, ci dorea să dea viaţă visului său din sfera profesională. Este absolventă a Facultăţii de Marketing din cadrul ASE Bucureşti, are o diplomă de MBA obţinută la Open University Business School, iar din 2000 este membru al Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie şi chartered marketer. „Cariera mea profesională aduce un omagiu impulsului necruţător de a împinge lucrurile înainte, angajamentului ambiţios de a construi reputaţia profesională. Am crescut într-o configuraţie comunistă provocatoare, prin urmare am zero toleranţă faţă de ipocrizie.”

Aneta Bogdan se vede pe sine ca mamă, antreprenor, consultant de afaceri şi de branding şi ca exponent al Europei de Est, „în această ordine”, după cum punctează ea însăşi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.