10 oraşe italiene sunt în carantină din cauza coronavirusului

Autor: Andreea Burnar Postat la 22 februarie 2020 11529 afişări

10 oraşe italiene sunt în carantină din cauza coronavirusului

10 oraşe din nordul Italiei, mai exact din provincia Lombardia, sunt în carantină din cauza coronavirusului, potrivit RT. Autorităţile locale au închis întreprinderile, magazinele şi şcolile, iar 42 de meciuri de fotbal din ligile inferioare au fost amânate.

În plus, au fost anulate şi turnee de baschet şi volei.

Spitalul din localitatea Codogno a fost închis pentru că medicii şi infirmierele au intrat în contact cu pacienţi infectaţi. Personalul medical este la capătul puterilor, unii fiind la cea de-a treia tură consecutivă.

Totodată, 450 de oameni sunt închişi, de ieri, în Spitalul din Schiavonia. Este vorba despre 300 de pacienţi şi 150 de angajaţi, care urmează să efectueze teste pentru a vedea dacă sunt infectaţi.

Ultimul bilanţ sosit din Italia vorbeşte despre 45 de persoane infectate cu coronavirus, 36 în regiunea Lombardia şi 9 în Veneto. Doi italieni au fost murit din cauza virusului COVID-19.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
carantina,
italia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.