100 cei mai admirați CEO din România,
ediția 2018

Business MAGAZIN continuă în 2018 demersul început în urmă cu nouă ani, realizarea catalogului „100 cei mai admirați CEO din România”. Topul va fi publicat în toamnă și va fi realizat în baza voturilor managerilor de companii și consultanților, din toate domeniile de activitate.

Vă invităm astfel să ne ajutați la realizarea acestui clasament, prin menționarea șefilor de companii pe care îi apreciați și respectați din punct de vedere profesional, oameni despre care ați auzit, cu care ați colaborat sau despre care ați citit.

Voturile sunt confidențiale, însă pentru corectitudinea procesului de votare vă rugăm să ne spuneți:

Din partea unei singure companii, este acceptat votul a cel mult 3 reprezentanți.

Mai întâi, vă rugăm să ne ajutați la întocmirea clasamentului admiraților pe domenii de activitate, prin alegerea a câte doi reprezentanți din fiecare domeniu. Poate fi vorba despre executivii propuși de noi sau de alții, care nu se află în listele de mai jos.

SERVICII FINANCIARE

IT&C

INDUSTRIE

FMCG

COMERȚ ȘI TRANSPORTURI

ALTE SERVICII

** listele au fost realizate la data de 8 august 2018, astfel că funcțiile executivilor menționați se pot modifica până la publicarea acestui anuar

Vă rugăm acum să ne ajutați la întocmirea catalogului 100 CEI MAI ADMIRAȚI CEO DIN ROMÂNIA, prin nominalizarea a zece manageri pe care îi admirați, indiferent de domeniul lor de activitate, completând numele acestora și compania pe care o conduc, în câmpurile de mai jos.

Lisa de zece nu este o ierarhie, iar topul general urmează să fie realizat cumulând numărul de voturi primite de fiecare manager în parte.

MANAGERI ADMIRAȚI

Vă mulțumim!
Echipa Business MAGAZIN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.