Vointa Curtii Constitutionale amana un cosmar, dar aduce un supliment de vise rele

Postat la 25 iunie 2010 12 afişări

Vointa Curtii Constitutionale de ocrotire a pensiilor are semnificatia unui "stop masinile!" in aventura garantata spre un prezent cu buzunarele mai goale, in care vindecarea nevrozei portofelelor se intrezarea dupa 2011, sustine un comentariu publicat de agentia MEDIAFAX.

Este, in fapt, un ragaz costisitor, care, pus in balanta cu indurarea raului fatalmente acceptat al taierii temporare a pensiilor si salariilor, nu are nici macar valoarea unui anestezic usurel. Legile gasite in neregula de Curte nu pot fi promulgate de presedinte, pentru ca, prin parti mici, dar esentiale nu au fost gasite tefere din punctul de vedere al sanatatii constitutionale si trebuie reparate, ironie, de catre infamul "doctor" Parlament.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
curtea constitutionala,
pensii,
opinii
/opinii/vointa-curtii-constitutionale-amana-un-cosmar-dar-aduce-un-supliment-de-vise-rele-6447328
6447328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.