Povara de pe umerii tinerilor manageri de top

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 02 iunie 2011 31 afişări

Pe umerii tinerilor manageri de top din Romania au cazut in ultimii ani poverile unei economii deficitare si ale unui mediu de business inca destul de puternic marcat de alte vremuri.

N-au prins valul de crestere cu orice pret si nici oportunitatile date de lipsa de anumite bunuri sau servicii din piata, dar s-au adaptat unui mediu competitiv de afaceri si au contribuit la propulsarea economiei si, de ce nu, la redresarea de acum a acesteia. Ei sunt, de fapt, managerii care au construit economia asa cum este astazi. Nu le-a fost usor.

Problemele din economie au fost uneori atribuite lipsei de experienta a managerilor din generatia de sub 40 de ani, dar probabil fara ei si fara deciziile pe care le-au luat, economia ar fi avut toate sansele sa se scufunde si mai tare. Singura problema pe care o vad este ca n-au preluat fraiele economiei mai repede, prin anii '90. Schimbarile s-ar fi intamplat mult mai repede si, poate, situatia economica era astazi alta.


Prin catalogul 100 Tineri Manageri de Top si prin Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top, BUSINESS Magazin ofera an de an recunoastere noii generatii de manageri, cea care transforma Romania prin energia si creativitatea sa.

Anca Arsene-Barbulescu este redactor al revistei BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

/opinii/povara-de-pe-umerii-tinerilor-manageri-de-top-8308247
8308247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.