De ce e unica noua generatie de tineri manageri

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 iunie 2011 75 afişări

Generatia tinerilor manageri s-a configurat in principiu dupa un tipar bine stabilit. Cei mai multi au prins Revolutia pe bancile facultatii, aveau cel mult 20 de ani la acea vreme si au reusit sa se desprinda din start de sabloanele vechiului regim.

Sau, dupa cum imi povestea de curand un bancher, erau vremuri in care multinationalele abia paseau pe taram romanesc. Asa cum spun chiar managerii, a fost o posibilitate unica in viata sa vezi cum sediile bancilor se aflau doar in Bucuresti sau cum o singura banca lucra cu valuta. Sunt vremuri pe care managerii din Europa de Vest nu au cum sa le inteleaga. Apoi, cei mai multi dintre absolventii de atunci au ajuns la primul loc de munca inarmati doar cu entuziasmul si dorinta de a invata, dat fiind ca manualele dupa care se pregateau nu aveau de-a face cu o realitatile economice. "Este senzational sa vezi cum pleaca o piata de la zero, cum unii se nasc si cresc, iar altii mor", spunea unul dintre tinerii manageri. Vorbim de fapt despre tineri care au acum 10-15 ani de experienta profesionala, dobandita intr-o piata imatura in care s-a mizat cel mai mult pe instinct si mai putin pe regulile clasice ale economiei.


Prin catalogul 100 Tineri Manageri de Top si prin Gala Premiilor BUSINESS Magazin pentru Tineri Manageri de Top, BUSINESS Magazin ofera an de an recunoastere noii generatii de manageri, cea care transforma Romania prin energia si creativitatea sa.

Razvan Muresan este redactor al revistei BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

/opinii/de-ce-e-unica-noua-generatie-de-tineri-manageri-8308175
8308175
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.