Fara spaga

Postat la 20 iunie 2006 1 afişăre

Ministerul Integrarii Europene, cu sprijinul Ministerului Justitiei si Ministerul Administratiei si Internelor, a lansat saptamana trecuta campania anti-spaga "E.U. nu dau spaga - E.U. nu iau spaga", informeaza Mediafax.

Ministerul Integrarii Europene, cu sprijinul Ministerului Justitiei si Ministerul Administratiei si Internelor, a lansat saptamana trecuta campania anti-spaga "E.U. nu dau spaga - E.U. nu iau spaga", informeaza Mediafax.

 

Campania, care se deruleaza in perioada 13 iunie - 9 iulie, se adreseaza atat functionarilor publici, cat si publicului larg, si anume, cetatenilor care intra in contact direct cu cei din administratie, din mediul urban, cu varste cuprinse intre 14-55 de ani.

 

Proiectul are ca obiective informarea functionarilor publici asupra pericolelor profesionale asociate fenomenului "spaga" si oferirea de solutii alternative si schimbarea atitudinii publicului larg de a da spaga.

Campania "E.U. nu dau spaga - E.U. nu iau spaga" cuprinde: doua spoturi TV, fiecare de 15 secunde, un spot radio, printuri, pliante, un site internet (www.demascaspaga.ro) care cuprinde si doua jocuri online si o bancnota de 0 lei care poate fi folosita ca metoda alternativa de "spaga".

 

Ideea campaniei a plecat de la superstitia conform careia daca te mananca mana dreapta urmeaza sa dai bani, iar daca te mananca mana stanga urmeaza sa primesti bani. Atat spoturile TV, cat si printurile sunt realizate in jurul acestei idei, aratand ca spaga se anunta atunci cand urmeaza sa fie data sau luata. Toate materialele din cadrul campaniei ofera informatii despre cum poate fi reclamata o tentativa de a da sau de a lua spaga. Creatia si productia spoturilor TV si radio, cat si creatia materialelor tiparite au fost realizate pro bono de agentia DDB Bucuresti, in urma castigarii unei licitatii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fara spaga
/media-marketing/fara-spaga-1006236
1006236
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.