TINERI MANAGERI DE TOP: Cornelia Gheorghe conduce afaceri pentru oameni practici

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 iulie 2011 101 afişări

Cornelia Gheorghe raspunde de managementul strategic al activitatilor de achizitii, marketing si logistica si de dezvoltarea parteneriatelor cu furnizorii de produse ai companiei Praktiker.



Cornelia Gheorghe este una din eroinele Catalogului "200 cele mai puternice femei din business", care va fi lansat în curând, si ale galei "Woman in Power" (19 martie 2014).



Absolventa a ASE (1998), Cornelia Gheorghe are o experienta de peste 10 ani in retail, dintre care ultimii noua la Praktiker Romania, unde a ajuns chiar din primul an de activitate al companiei, in vara lui 2001. A trebuit, practic, sa invete totul despre produse - la inceput despre adezivi, polistiren, parchet, lambriuri, chiuvete, armaturi sanitare s.a.m.d. A urmat deschiderea primului magazin, Praktiker Voluntari, proiect in care s-a implicat in stabilirea sortimentului, in amenajare, structurarea si expunerea sortimentului de produse pe care il gestiona compania.

Din vara anului trecut, in plina criza economica, a fost numita director de achizitii. "A fost un alt moment dificil, care m-a solicitat foarte mult, dar din care am castigat foarte multa experienta." Acum lucreaza cu o echipa de 45 de oameni si gestioneaza bugete de sute de milioane de euro. Pe termen lung se vede avand alaturi familia, implinita din toate punctele de vedere si cu un istoric de realizari profesionale care sa o reprezinte. "Nu ma gandesc la realizari acumulate pe pozitii inalte, care iti hranesc mandria sau raspund nevoii de statut si recunoastere, ci la acelea care au in primul rand valoare de suflet." Isi doreste sa faca tot timpul ceea ce poate mai bine folosindu-si experienta si pastrandu-mi intacte valorile personale.



BUSINESS Magazin prezinta, in cea de-a sasea editie a anuarului 100 Tineri Manageri de Top, o noua generatie de business, managerii si antreprenorii de pana in 40 de ani care conduc cele mai importante si dinamice companii din Romania.

Comanda acum varianta electronica a catalogului la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/tineri-manageri-de-top-cornelia-gheorghe-conduce-afaceri-pentru-oameni-practici-8410571
8410571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.