Andreea Petrişor, managing director, Delivery Hero România: „Ţara are foarte mult potenţial. Acesta este unul dintre motivele pentru care mi-am dorit să mă întorc"

Autor: Ioana Matei Postat la 06 ianuarie 2021 120 afişări

Andreea Petrişor,  managing director, Delivery Hero România: „Ţara are foarte mult potenţial. Acesta este unul dintre motivele pentru care mi-am dorit să mă întorc"

„Din punctul meu de vedere, cred că ţara are foarte mult potenţial şi cred că o putem duce foarte departe, acesta fiind de altfel unul dintre motivele pentru care mi-am dorit să mă întorc."

Carte de vizită:

►Andreea Petrişor este managing director al Delivery Hero România (platforma de comenzi de mâncare foodpanda) de la începutul anului trecut.

► Înainte de acceptarea acestui rol a lucrat în consultanţă strategică timp de opt ani, ca project manager la Roland Berger, la Bruxelles.

► În 2014 şi 2015 a studiat în cadrul unui MBA la INSEAD, iar anterior a studiat la Universitatea Paris Dauphine, dar şi la Universitatea Torcuato Di Tella din Buenos Aires şi la universitatea Regent din Londra.

►Spune că cea mai mare reuşită a sa este flexibilitatea de a se adapta la diferite culturi şi medii.

Profilul Andreei Petrişor a apărut în anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2020. Ea ocupă locul 11 în acest clasament, în urma voturilor primite de la reprezentanţii mediului românesc de afaceri. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
100 Cei mai admiraţi CEO 2020,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.