100 TINERI MANAGERI DE TOP - Mihaela Peltecu, Real România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 23 octombrie 2012 172 afişări

La finalul anului trecut Mihaela Peltecu a preluat conducerea magazinului Vitan (Bucureşti), având în subordine aproape 400 de oameni.

Are o experienţă de 13 ani în cadrul grupului german Metro, dintre care primii şapte în reţeaua Metro Cash & Carry România. Era şef de departament când, povesteşte Mihaela Peltecu, "mi s-a oferit o nouă poziţie în cadrul celei de a doua linii de vânzări a grupului Metro, care a deschis în acel an mai multe magazine în România". De-atunci însă, a învăţat şi multe lucruri noi, specifice activităţii de retail. În echipa reţelei de hipermarketuri Real a luat parte la o perioadă de plină expansiune, participând, de pildă, la pregătirile şi deschi-deri de magazine în Bucureşti (Berceni, Cotroceni, Vitan) şi cele din Craiova, Târgu-Mureş, Galaţi. A fost implicată în proiecte precum proceduri interne de lucru, optimizarea planificării la casele de marcat, organizarea inventarelor anuale de marfă.

După părerea ei, "norocul ţi-l faci singur de cele mai multe ori, iar rezultatele vin de la sine atunci când te dedici 100% şi pui multă pasiune în tot ceea ce faci". Pe de altă parte, "mereu te gândeşti că dacă ai lua-o de la capăt, ai face lucrurile şi mai bine, dar asta ne ajută să progresăm". Ea spune că primeşte "multe oferte" de muncă, dar că nu e interesată de "doza de necunoscut", atât timp cât este satisfăcută de locul de muncă actual. I-a plăcut să lucreze într-o multinaţională - "pentru că ai ce învăţa şi implicit te ajută să-ţi clădeşti o carieră solidă" - pe termen lung şi-ar dori tot o funcţie managerială într-o astfel de companie.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-mihaela-peltecu-real-romania-10252167
10252167
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.