100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Cristina Bâtlan, Musette

Autor: Cristina Roşca Postat la 02 mai 2012 1083 afişări

Cristina Bâtlan a fondat businessul cu pantofi şi genţi Musette în urmă cu circa două decenii, când avea doar 18 ani şi era studentă la Facultatea de Drept. Când a lansat Musette, Cristina Bâtlan nu avea experienţa conducerii unui business pentru că nu avusese niciodată niciun fel de serviciu.

Între timp, a hotărât să abandoneze studiile universitare pentru a-şi concentra atenţia asupra companiei care astăzi este prezentă în capitalele modei precum Milano, New York şi are venituri de peste 5 milioane de euro.

Cristina Elena Bâtlan sau "doamna Musette" a început iniţial un business cu ţesături, pe care l-a dezvoltat sub brandul Musette timp de aproape un deceniu. În 2000 familia Cristina Bâtlan decide să deschidă o fabrică de pielărie şi să treacă la o nouă etapă. Acum Musette deţine două fabrici pe piaţa locală, unde produce peste 60.000 de pantofi şi genţi per colecţie, în condiţiile în care există două colecţii de bază şi două colecţii pronto-moda (cu un număr redus de produse) pe an, precum şi colecţii pentru evenimente speciale. Produsele realizate în România sunt vândute atât pe piaţa locală în cele 12 magazine existente, cât şi în străinătate, în SUA, Ungaria, Luxemburg, Israel şi Bulgaria. Planurile Cristinei Bâtlan nu se opresc însă aici. Aşa cum declara în urmă cu câteva luni, planul pe termen lung este deschidă 300 de magazine Musette în mai multe colţuri ale lumii.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-cristina-batlan-musette-9587612
9587612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.