Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Stephane Batoux, Coca-Cola HBC România

Autor: Ioana Matei Postat la 25 februarie 2013 381 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Suntem optimişti. În faţa noului mediu de business pe care 2013 îl va aduce în România, trebuie să ne concentrăm pe punctele tari care ne-au adus aici şi care stau la baza avantajului competitiv pe care îl avem în piaţă: dezvoltarea parteneriatelor strategice cu clienţii noştri, care să depăşească abordarea pur comercială, investiţia în oamenii noştri cărora dorim să le dăm oportunitatea de a acţiona şi a se dezvolta ca adevăraţi lideri de piaţă şi, nu în ultimul rând, investiţia în eforturi continue de a adresa problemele de mediu şi sustenabilitate.


Stephane Batoux - DIRECTOR GENERAL AL COCA-COLA HBC ROMÂNIA

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-stephane-batoux-coca-cola-hbc-romania-10595164
10595164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.