Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Frank Hajdinjak, E.ON România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 februarie 2013 234 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Implementarea calendarului de liberalizare a pieţei energiei - luând în considerare faptul că deja au existat unele întârzieri - precum şi necesitatea de a se găsi soluţii de balansare astfel încât compania să poată continua să-şi dezvolte activitatea, în paralel cu identificarea şi aplicarea unor măsuri de sprijinire a unor anumite categorii de consumatori vulnerabili.

- Asigurarea unui dialog mult mai bun cu factorii de decizie astfel încât să fie asigurată o mai mare predictibilitate a mediului de afaceri. Introducerea de noi taxe, peste noapte, fără consultarea actorilor de pe piaţa de energie, schimbarea regulilor în timpul jocului nu fac altceva decât să submineze cel mai important capital pentru investitori: încrederea! Lipsa de

încre-dere îi îndepărtează pe potenţialii investitori şi îi determină pe cei deja prezenţi pe piaţa locală să-şi reconsidere planurile, efectul imediat fiind reducerea investiţiilor, cu impact direct asupra nevoilor clienţilor şi a gradului lor de satisfacţie.

- Adaptarea la noile provocări ale mediului de afaceri prin optimizarea activităţii companiilor operaţionale din structura grupului E.ON din România - lansarea companiei de servicii tehnice, fuziunea activităţilor de distribuţie a gazelor naturale şi a energiei electrice, implementarea unei noi abordări centrate pe client cu ajutorul filosofiei LEAN, precum şi dezvoltarea unui nou concept de business bazat pe eficienţa energetică şi generarea distribuită.


Frank Hajdinjak este şeful E.ON România.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-frank-hajdinjak-e-on-romania-10595223
10595223
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.