Vacanta cea mai buna, la scoala

Postat la 12 februarie 2008 1 afişăre

Desi in mod normal turistul aflat in vacanta nu s-ar simti atras de o institutie de invatamant, Universitatea din Mexico se poate dovedi o destinatie numai buna de explorat, in parte si datorita dimensiunilor sale, care o transforma intr-un adevarat orasel.

ISTORIE: Infiintata in 1551, transformarea institutiei intr-un adevarat orasel universitar a inceput in 1954, ajungand in prezent sa reprezinte un exemplu de arhitectura moderna si functionala, unul dintre principalele motive pentru care UNESCO a decis includerea sa in patrimoniul mondial.

ARTA: Pe langa Muzeul de Arte si Stiinte, universitatea va mai avea nu peste multa vreme un muzeu de arta contemporana, care va gazdui cea mai mare colectie de arta contemporana a Mexicului. Iubitorii de muzica pot participa la concerte oferite de catre Orchestra Filarmonica a Universitatii, organizate in Sala Nezahuacoytl, despre care se spune ca are cea mai buna acustica din toata America de Sud.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacanta,
scoala,
invatamant,
universitate
/arta-si-societate/panorama/vacanta-cea-mai-buna-la-scoala-2378155
2378155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.