Si fotbalistii s-au 'ars' in imobiliare

Postat la 14 iunie 2010 12 afişări

Talentul la fotbal nu face casa buna cu talentul pentru investitii imobiliare, conchide publicatia britanica The Telegraph, care analizeaza investitiile fotbalistilor.

Constienti de averea lor si manati de orgoliu, fotbalistii nu se dau in laturi de la acumularea de proprietati cu care sa impresioneze, platind insa adesea mai mult decat merita. Cel mai recent exemplu in acest sens este o proprietate scoasa la vanzare de cuplul, actualmente despartit, format din cantareata Cheryl Cole si Ashley Cole, jucator al echipei Chelsea, pe care cei doi au platit 3,5 milioane de lire sterline la achizitie, cheltuind ulterior o suma insemnata de bani pentru a-si amenaja casa dupa gusturile lor.

Acum casa e la vanzare, dar, din nefericire, situarea sa in apropiere de o sosea si o pasarela nu o face prea atragatoare pentru cumparatori, asa ca daca ar vrea sa gaseasca repede un client, proprietarii vor iesi in pierdere.

Si alti fotbalisti ajung sa regrete achizitiile la care i-a impins dorinta de a epata sau capriciul de a-si cumpara o casa chiar atunci cand si-au dorit, fara a asculta de sfatul expertilor imobiliari. Capriciul a fost speculat la vremea respectiva de vanzatori, care au tinut la pret cand au aflat ce profesie are potentialul cumparator.

Printre cei iesiti in paguba se numara Phil Neville de la Everton, care, dupa ce si-a aranjat casa de secol XVIII in stil Versace, a vandut-o cu 1,5 milioane de lire, mult sub pretul de 4 milioane de anul trecut. O surpriza neplacuta a avut si fostul fotbalist Jamie Redknapp: dupa ce s-a mutat in locuinta moderna mult dorita, a constatat ca se simte in ea ca intr-un acvariu din cauza bovindourilor mult prea mari de la primul nivel.

Nici Didier Drogba de la Chelsea nu a facut o alegere prea inspirata cu vila lui, pe care si-a dorit-o neaparat intr-o zona preferata si de alti sportivi, cum ar fi capitanul echipei sale, John Terry, sau jucatorul de tenis Andy Murray. Drogba a priceput insa abia dupa ce si-a cumparat locuinta ca aceasta nu-i oferea prea multa intimitate din cauza situarii la colt de strada.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
panoarama,
imobiliare,
Anglia,
Drogba,
Cole,
case,
investitii
/arta-si-societate/panorama/si-fotbalistii-s-au-ars-in-imobiliare-6370159
6370159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.