Moda oii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 ianuarie 2021 50 afişări

Materialul folosit pentru veste călduroase sau cojoace îşi poate găsi şi alte întrebuinţări atunci când încape pe mâna unor case de modă şi creatori cu multă imaginaţie.

Vestele călduroase şi cojoacele pot fi mai mult decât nişte piese vestimentare utile la vreme de iarnă, ajungând obiecte de lux atunci când atrag atenţia unor case de modă şi creatori cu multă imaginaţie. Mai mult, pielea de oaie folosită pentru confecţionarea lor poate fi utilizată şi pentru alte produse, scrie Wall Street Journal.

Pielea se poate purta cu blăniţa pe afară, în funcţie de modelul dorit şi nu trebuie să fie neapărat veritabilă, unii optând pentru imitaţii. Au apărut astfel sacouri căptuşite cu piele de oaie de la Louis Vuitton sau paltoane de la Bottega Veneta.

Casa Gucci a lansat un palton dintr-un astfel de material, înveselit cu un imprimeu, pentru care doritoarele trebuie să cheltuiască nu mai puţin de 15.000 de dolari. Pielea de oaie cu blăniţa pe afară sau nu este folosită şi pentru încălţăminte – cizme (Aquazzura), pantofi sport ori accesorii, cum ar fi pălăriuţe care le imită pe cele de drumeţie purtate vara, genţi sau borsete şi chiar şi tocuri în diverse culori pentru telefoane mobile care se pot purta la gât.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moda,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.