Criză cu noroc: s-au înmulţit milionarii

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 23 octombrie 2011 28 afişări

Criza economică pare să fi fost de bun augur pentru unii, cel puţin în Marea Britanie, unde numărul milionarilor a crescut, conform unor studii recente, apropiindu-se de cifra de 620.000, faţă de aproximativ 530.000 în 2008.

Sursa datelor este studiul Barclays Wealth, realizat de analiştii băncii Barclays, care estimează că până în 2020, numărul britanicilor milionari va creşte cu o treime, până la 826.000.

Totodată, mare parte dintre milionarii ce şi-au agonisit singuri averea de care dispun (în loc s-o moştenească pur şi simplu) au învăţat la şcoli de stat şi la Universitatea din Londra, mai degrabă decât să frecventeze şcoli private şi universităţi de elită precum Oxford.

Numărul miliardarilor a crescut şi el de la 53 la 73, iar nouă dintre ei au atins acest statut în ultimele douăsprezece luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marea Britanie,
milionari,
criza,
avere,
bani
/arta-si-societate/panorama/criza-cu-noroc-s-au-inmultit-milionarii-8893949
8893949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.