Codul bunelor maniere pentru viitorii cheflii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 ianuarie 2013 52 afişări

Cum mulţi dintre părinţii moderni nu mai au timpul, dispoziţia necesară ori nu ştiu cum să-i înveţe pe copii bunele maniere, un restaurant din New York, Chenery Park, a găsit o nouă metodă de a se promova.

Conducerea restaurantului s-a oferit să organizeze o dată pe săptămână seri pentru familii cu scopul de a-i instrui pe copii, scrie New York Times. Copiii pot participa "dacă sunt cuminţi", lucru de care se asigură unul dintre patroni ce trece printre mese ca să-i verifice.

Iniţiativa de a-i disciplina pe cei mici au preluat-o deja şi alte restaurante sau hoteluri scumpe, iar părinţii au la dispoziţie separat şi cursuri ţinute de consilieri în materie de bune maniere, care încearcă să-i înveţe pe copii să se poarte frumos, explicându-le inclusiv că aşa îşi construiesc brandul personal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
restaurant,
marketing,
idei de afaceri,
copii,
clienti
/arta-si-societate/panorama/codul-bunelor-maniere-pentru-viitorii-cheflii-10457607
10457607
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.