Ce legătură e între H&M şi enigmaticul Martin Margiela (VIDEO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 23 iunie 2012 36 afişări

În tradiţia marilor comercianţi de modă din Vest, ce se întrec în a-şi asigura colaborări cu creatori celebri, ale căror creaţii se epuizează rapid, lanţul H&M adaugă la seria de nume mari începută în 2004 o casă de modă, Maison Martin Margiela, al cărei fondator este învăluit în mister.

Martin Margiela s-a impus în domeniu la sfârşitul anilor '80 şi a rămas un designer important de atunci, dar nu s-a lăsat niciodată fotografiat şi nici nu a acceptat să discute faţă în faţă cu jurnaliştii, astfel încât puţină lume se poate lăuda că-l cunoaşte. Margiela a părăsit casa de modă care-i poartă numele în anul 2009, însă designerii acesteia i-au păstrat stilul ce l-a consacrat.

Pe lista de colaboratori ai H&M se mai înscriu Karl Lagerfeld, primul mare creator care a realizat o colecţie pentru lanţul de magazine, urmat de olandezii Viktor&Rolf, de Stella McCartney, Donatella Versace sau Rei Kawakubo de la Comme des Garcons.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
H&M,
moda,
Martin Margiela,
colectie,
designer
/arta-si-societate/panorama/ce-legatura-e-intre-h-m-si-enigmaticul-martin-margiela-video-9775922
9775922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.