Ce aduce un pachet VIP la un concert

Postat la 31 mai 2010 88 afişări

Daca fanii tin sa fie aproape, foarte aproape de vedetele preferate, atunci de ce sa nu-i taxezi? Aceasta pare sa fie o idee ce prinde teren in ultimii ani, materializata prin pachetele VIP pe care admiratorii inraiti ai unei trupe le pot cumpara la preturi deloc modice.

Asemenea pachete, dezvaluie The New York Times, sunt oferite de catre un numar tot mai mare de artisti, data fiind scaderea vanzarilor de discuri, care a dus si la cresterea pretului biletelor la concerte. Un pachet VIP poate cuprinde diverse servicii suplimentare, cum ar fi accesul la o proba de sunet inainte de concert sau posibilitatea de a-i face o fotografie vedetei preferate. O astfel de oferta a fost inclusa, in cazul Christinei Aguilera, intr-un pachet care costa 800 de dolari.

Pentru aproape doua mii de dolari, un fan Bon Jovi poate lua acasa scaunul pliant de metal cu sigla trupei, pe care a stat la concert, si primeste o geanta de piele si o masa pregatita de o firma de catering. Pachetele VIP sunt nu numai aducatoare de profit, ci si imune la criza, intrucat fanii cu dare de mana sunt oricand dispusi sa le cumpere, ceea ce a dus la dezvoltarea unui adevarat negot, cu numeroase companii care se intrec in a administra cluburi de fani si a lansa produse special create, legate sau nu de pachetele de servicii aferente biletelor de concert.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
panorama,
concerte,
VIP,
pachet,
pret,
oferte,
facilitati
/arta-si-societate/panorama/ce-aduce-un-pachet-vip-la-un-concert-6197955
6197955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.