Maşina ca operă de artă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 aprilie 2017 49 afişări

Amânat iniţial din cauza crizei financiare, turnul rezidenţial Porsche Design Tower din Miami este vândut în aproape în totalitate, cumpărătorii fiind atraşi în special de posibilitatea de a-şi parca maşina în casă, unde o pot expune ca pe o operă de artă

Maşina ca operă de artă

Înalt de peste 60 de etaje, turnul are 132 de apartamente cu bucătării cu uşi care se deschid pe la partea superioară ca nişte aripi care se ridică, spaţii pentru fumat trabucuri, simulatoare de golf, precum şi - mândria clădirii - The Dezervator, un lift special menit să urce proprietarii şi maşinile lor până în locuinţe, instalat după ce dezvoltatorul, Gil Dezer, şi Porsche Design au testat o variantă într-un turn special construit la Chicago.

Dezervator a fost astfel gândit încât să transporte maşinile cu oameni în ele şi să poată urca atât maşini uşoare precum un Porsche, cât şi mai grele, cum ar fi un Rolls-Royce cu patru pasageri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
masina,
opera,
porsche,
special,
turn,
design,
masini,
amanare,
atragere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.