Secretele bine ascunse ale unor angajaţi fericiţi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 iulie 2013 613 afişări

Apreciate iniţial ca surse de materie primă pentru haine de blană foarte scumpe, simpaticele rozătoare sud-americane cunoscute sub numele de şinşile reuşesc să farmece din ce în ce mai mulţi americani aflaţi în căutare de animăluţe de companie, scrie San Francisco Chronicle.

Secretele bine ascunse ale unor angajaţi fericiţi

Şinşilele atrag în special persoane care locuiesc singure, fiind potrivite pentru cei care vin târziu acasă, deoarece atunci sunt în general active şi în plus mai seamănă şi cu Pikachu, îndrăgitul personaj din Pokemon.

Ca atare, au început să fie căutate şi de companiile din industria high-tech, cum ar fi Apple sau Google, care au instalat şinşile în sălile de recreare pentru angajaţi, după cum afirmă reprezentaţii unei asociaţii din California dedicate acestor animale.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/secretele-bine-ascunse-ale-unor-angajati-fericiti-11102517
11102517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.