Cum transformă un puşti de 7 ani gunoiul altora într-o afacere de mii de dolari

Postat la 20 aprilie 2017 311 afişări

Ryan Hickman are doar şapte ani, dar cu toate acestea a reuşit să câştige nu mai puţin de 21,000 de dolari.

Cum transformă un puşti de 7 ani gunoiul altora într-o afacere de mii de dolari

"Numele meu este Ryan Hickman şi sunt preşedintele Ryan's recycling company şi reciclez încă de la vârsta de trei ani", a mărturisit copilul pentru publicaţia 60 seconds docs.

El îşi ia produsele de reciclat de la vecini, în general, şi se plimbă cu o maşinuţă de jucărie de la o casă la alta. Ryan Hickman spune că pentru fiecare cutie şi sticlă primeşte cinci cenţi.

Puştiul ar fi reciclat până acum în jur de 200,000 de cutii şi sticle, în urma cărora a câştigat în jur de 21,000 de dolari, spune el. "Părinţii mei vor să economisesc banii şi să-i păstrez pentru facultate, dar eu vreau să-mi cumpăr o maşină de gunoi.

Copilul spune că face asta şi pentru a salva mediul încojurător. "Toţi copii ca mine cred că ar trebui să recicleze", este de părere puştiul. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.