B-dul Elisabeta colt cu ... WAC

Postat la 05 noiembrie 2007 9 afişări

Nu le curata toata ziua de praf, nu le scoate la plimbare in duminicile insorite si nici nu se plimba pe bancheta din spate, citind ziarul. In schimb, le "vitaminizeaza" la maxim, iar apoi le stoarce de ultimele picaturi de energie. E greu sa fii masina lui Daniel Onoriu.

Cand cumperi masini in valoare de 1 milion de euro, ti-ai tradat, ireparabil, o slabiciune. Esti colectionar. Dan Onoriu, are, intr-adevar, un parc auto in valoare de un milion de euro, dar asta numai pentru ca a vandut recent un Lamborghini Gallardo - altfel, ar fi avut un parc auto de un milion si doua sute de mii de euro. El detine si cea mai puternica motocicleta din Romania, pentru ca a concurat, cu destul succes, si la cursele de motociclism, iar de viteza s-a indragostit de mic copil la volanul karturilor cu care a devenit campion national al Romaniei in doua randuri.

Acum vrea sa lase in urma toate povestile despre cel mai vitezist roman si urmareste sa devina o legenda a sportului cu motor la nivel mondial.

Daca il asculti pe Daniel Onoriu cand vorbeste despre obiectivele sale, unele mai mult decat ambitioase, iti dai seama, subit, ca vorbeste cat se poate de serios. Isi cunoaste limitele, desi sunt undeva departe de tot, si cred ca a trecut pe langa ele de cateva ori in mare viteza. Isi cunoaste posibilitatile si ambitia si este absolut convins ca poate concura, peste cativa ani, in Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Pana acolo insa e un drum lung si anevoios: mai are multe speciale de castigat la Cluj, Brasov sau alte etape din Campioantul de Raliuri al Romaniei (CRR), mai are destui piloti romani de invins (desi numarul lor scade cu fiecare etapa) si, poate cel mai dificil, trebuie sa-si atraga sponsori foarte puternici langa el. Daca va reusi sau nu, ramane de vazut. Pentru el insa, e doar o chestiune de timp si motivatie. "Nu sunt dependent de viteza sau adrenalina, dar asta e viata mea. Alti oameni picteaza sau canta, eu concurez. Toata existenta mea s-a invartit in jurul competitiilor de viteza. Masina si circuitele sunt locul meu de munca."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
B-dul,
Elisabeta,
colt,
cu,
...,
WAC
/arta-si-societate/lifestyle/b-dul-elisabeta-colt-cu-wac-4073974
4073974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.