În ce constă modelul de investiţii cu randament anual garantat de 7%, propus de unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din România

Postat la 03 ianuarie 2022 421 afişări

Denumirea inovaţiei:

Cumpără o cameră de hotel

Compania:

Nordis Group

Inovaţia Nordis Group constă în posiblitatea de a cumpăra o cameră de hotel.

Descrierea inovaţiei:

Acest model funcţionează în modul următor: un client care este interesat de o investiţie imobiliară poate cumpăra o cameră de hotel sau un apartament Nordis şi beneficiază de randament garantat. Proiectul a fost lansat de preşedintele şi fondatorul Nordis Group, Emanuel Poştoacă, care şi-a început cariera în 2002, ca agent imobiliar, iar în urmă cu 12 ani a decis să îşi înfiinţeze propria agenţie imobiliară.

Elementul de noutate:

Inovaţia constă în posibilitatea de a deţine o proprietate pe care Nordis o închiriază de la investitor pe o perioadă de 30 de ani şi îi oferă chirie lunară stabilită contractual, fără alte cheltuieli.

Efectele inovaţiei:

Investitorul beneficiază de randament garantat de 7% anual.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.