Prima maşină de producţie arabă costă 3,4 milioane de dolari - GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 23 ianuarie 2013 125 afişări

Săptămâna viitoare W Motors, o companie cu sediul în Beirut, va prezenta prima supermaşină de producţie arabă - LykanHypersport 2013. Vehicolul va fi prezentat la Qatar Motor Show, care începe pe 29 ianuarie. Maşina are un motor cu şase cilindri în linie, ce poate dezvolta 750 de cai putere. Poate ajunge de la zero la 100 km/h în 2,8 secunde iar viteza maximă este de 390 de kmh.

LykanHypersport se încadrează, în acelşi timp, în pasiunile şi gusturile zonei din care provine, pentru că din dotări nu lipsesc aurul, diamantele şi hologramele 3D: sistemul optic beneficiază de o peliculă de diamant, interiorul este din piele cusută cu fir de aur. Preţul anunţat este de 3,4 milioane dolari, care include şi service disponibil 24 din 24, dar şi un ceas Special Edition Cyrus Klepcys în valoare de 200.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
maşină,
producţie arabă,
bani
/analize/transporturi/prima-masina-de-productie-araba-costa-3-4-milioane-de-dolari-galerie-foto-10518063
10518063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.