Masuri extreme pentru salvarea Greciei

Postat la 28 aprilie 2010 11 afişări

Ajutorul financiar oferit de institutiile internationale Greciei se va ridica la 100-120 de miliarde de euro in urmatorii trei ani, reiese dintr-o declaratie a directorului FMI, Dominique Strauss Kahn, in urma intalnirii cu parlamentarii germani, scrie Reuters.

Juergen Trittin, liderul "verzilor" din parlamentul german, a declarat miercuri ca seful FMI le-a spus membrilor legislativului german ca Grecia ar trebui deconectata de pe pietele financiare timp de trei ani.

"Pachetul se va extinde pe o perioada de trei ani, Grecia ar trebui sa fie scoasa de facto de pe pietele financiare in aceasta perioada", a spus Trittin.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Grecia,
UE,
FMI
/analize/servicii-financiare/masuri-extreme-pentru-salvarea-greciei-6071126
6071126
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.